Tips för att hitta billigaste flygbiljetterna

Tips för att hitta billigaste flygbiljetterna

Det de flesta vill, då de ska resa, det är ju att hitta rätt flyg, till rätt pris, gärna så billigt som möjligt. För att kunna göra det, så är det bara att tänka till före man bokar. Det finns nämligen en hel del bra tips för hur du ska kunna hitta billiga flyg. Ett bra första tips är att använda en bra sida som jämför billiga flygresor och flygbiljetter. Sedan, så är det som så, att olika datum de kan kosta olika mycket. Det är oftast bra mycket billigare att flyga mitt i veckan, än vad det är att flyga på helgen. Så har du möjlighet att vara flexibel med ditt resedatum välj då hellre att åka en tisdag än en lördag!

För att hitta billiga flyg, så kan det även vara smart att prenumerera på mail med billiga flyg. Det erbjuds hos en mängd olika resesajter på nätet.

Fler bra tips för billiga flyg

Tisdagar är som sagt den dag det oftast är billigast att flyga. Flyger du dessutom på kvällen, så kan det bli ännu billigare. För det är så att det är oftast billigare med kvällsflyg än vad det är med morgonflyg. Ett annat bra tips är att boka i extremt god tid. Det kan göra det billigare. Men samtidigt kan det vara värt att ha is i magen och vänta in en sista minuten, för att pressa priset ytterligare.

Vad det är för tidpunkt på året kan även det styra priserna på flygbiljetterna. Oftast är det dyrare med resor överlag om det samtidigt är en storhelg som jul eller om det är samtidigt som det är skollov.

Att boka två enkelresor på olika dagar, istället för tur och retur, är även det ett bra tips, för det kan bli billigare. Se bara till så att du jämför båda två alternativen.

Comments Off