Bäst förvar för dina saker

Bäst förvar för dina saker

Med åren samlar vi på oss saker. Vissa har mer, andra färre men i grunden stöttar vi på samma problem, nämligen var och hur vi ska förvara dem på bästa möjliga sätt. Lyckligtvis, finns det massor med olika tillbehör och praktiska lösningar beroende på typen av ägodelar som ska förvaras. Låt oss titta på några av de vanligaste exemplen:

  • Lagerlådor passar kanske bäst i källaren där du förvarar dina instrument och lite större föremål men kan även användas i hemmet om det behövs

  • Plastlådor är kanske ett av de vanligaste exemplen på förvaringstillbehör mest för att de är väldigt praktiska. En plastlåda rymmer allt från leksaker till kläder och små värdefulla saker som man gärna vill behålla.

  • Korgar passar bra för din sminkkollektion och kläder

  • Tidningsställ, mappar eller förvaringsboxar rymmer papper och viktiga dokument och är perfekta för dig som jobbar hemifrån.

  • Sänglådor passar bra om du vill förvara dina sängkläder eller kuddar.

Förvaringstillbehör köper du både i en fysisk butik eller online.

Tänk noga var du förvara dina saker

Var ska du förvara dina saker? Det är kanske en av de viktigaste frågorna efter att du bestämt vilka typer av förvaringstillbehör du ska använda dig av.

Källaren är den klassiska lösningen för många. Där får många av dina prylar plats och är du ordningsam kommer du utan tvekan att ha lätt att hitta allt du behöver. Sanningen är att saker du har bruk för under din vardag bör inte förvaras i källaren. Det är inte praktiskt helt enkelt. De ska få plats i hemmet. Frågan är var? Sovrummet brukar vara ett rum som ofta används för förvar, speciellt när det kommer till kläder. Sovrummet rymmer större skåp och garderober. Vardagsrummets hyllor kan till exempelvis fyllas med plastlådor där dina ägodelar är prydligt samlade. Varianterna är många, det är upp till dig hur du vill göra.

Interiörens helhet är ett måste

Låt oss säga att du helst vill ha boxar med tygöverdrag för dina kläder. Bra val! Men passar tyget resten av rummets möbler? Eller vill du kanske ha lådor tillverkade i trä samtidigt som designen på din bostad innehåller mest mörka färger och metall? Ja, då passar inte den lösningen speciellt bra eller vad säger du?

Huvudregeln är att oavsett vilket förvaringstillbehör du satsar på ska det gå ihop med hemmets övriga interiör och möblemang. Skapa en fin helhet som både är praktisk och vacker. Lycka till!

Comments Off