Skapa ett eget unikt soffbord

Skapa ett eget unikt soffbord

Drömmer du om att ha ett soffbord som du varit med och skapat? Det är fullt möjligt att göra det, genom att du vänder dig till ett bra företag som Plan-Bord. Hos dem kan du hitta olika delar till bland annat soffbord som underbara soffbordsben i tidlös design. Du väljer då helt enkelt ut de soffbordsben som tilltalar dig och sedan kan du även välja till själva bordsskivan. Det då i form av plankbord. Du väljer då vad för slags plankor det ska vara, vilket mått de ska vara i, hur många plankor du vill ha samt träslag. Sedan så sätter detta företag samman soffbord ben med plankorna och vips, du har ett bord du själv designat.

Använd dig av snygga soffbordsben till ditt bord

Att designa ditt eget soffbord är enkelt. Det är som sagt bara att välja vad för soffbordsben du vill ha som själva underrede till plankbordet. Du kan så klart även designa andra typer av bord med. Kanske ett matchande sidobord eller varför inte satsa på ett rejält matbord. Just att välja att ha ett plankbord är inte fel. Det är en tidlös design samt att det blir ett bord som håller i många år framöver. Utöver att göra bord, så kan du även vara med och designa och beställa bänkar, hyllor, bokhyllor och mycket mer.

När det gäller att välja soffbordsben, så har du många alternativ. Det finns i trä, metall, olika färger, olika former. För själva bordets skiva kan du välja mellan ek, tall och valnöt.

Skapa något eget

Om du gillar att ha annorlunda och unika möbler, så ta då chansen att vara med i designen av dem. Just att kunna välja olika delar, som sedan sätts samman, det gör att du kan få ett bord som passar dels dig dels ditt hem. Så skapa något eget som bara är ditt.

Comments Off