Skaffa en nanny och få tid över till annat

Skaffa en nanny och få tid över till annat

sponsrat innehåll

Det händer att man har lite för många bollar i luften, man ska hinna med jobbet, umgås med vännerna och hitta på roliga saker, spendera tid med sin partner men man har ingen tid över. Något som kan underlätta i vardagen och ge dig den tiden du behöver är en nanny som du kan lita på att ta hand om barnen medan du har lite tid för dig själv.

 

Barnpassning när du behöver den

När man behöver en nanny kan det ibland vara svårt att få tider att matcha och barnflickan som ni använde er av senast kanske inte är tillgänglig när ni behöver henne. Därför väljer företag som Barnvakt.se ut någon som har ett schema som matchar ert och som ni vet kommer kunna ställa upp i framtiden, så att ni och barnen får kontinuitet och inte behöver oroa er för vem som ska passa och om hon har tid.

 

Trygghet och säkerhet för er och er barnvakt

Det finns många fördelar med att ha en nanny som jobbar vitt. Då vet du att företaget har gjort en bakgrundskontroll på barnflickan, att hon har trygga arbetsförhållanden och har koll på de viktigaste sakerna som behövs för att passa barn, som en utbildning i hur man ska hantera barn i olika åldrar på bäst sätt, och utbildning i HLR och olycksförebyggande, så att ni kan vara säkra på att barnen tas hand om när ni är borta.

 

En nanny som är bekväm med barn i alla åldrar

Om man nyligen fått tillskott i familjen med yngre barn kan det vara svårt att veta om ens tidigare barnvakt som har tagit hand om de äldre barnen har erfarenhet av yngre barn. Genom att redan från start se till att man har en nanny som har passat barn i flera olika åldrar vet ni att barnvakten kan passa alla barnen, både nu och i framtiden, och ni behöver inte oroa er för att behöva skaffa en ny eller extra nanny som hjälper till.

 

Laglig och billig barnpassning utan strul

Många vet inte om att man faktiskt kan få avdrag på barnpassning om man går via ett företag, eller så kan det kännas som att det är mycket att hålla koll på vad man ska ansöka om. Att ha barnpassning från ett stort företag ger er rätt till RUT-avdraget, som gör att det kostar upp till 50% mindre att ha nanny. Företag som Barnvakt.se gör dessutom hela RUT-ansökan åt er, så att ni slipper krångla till det.

 

Om ni är intresserade av en nanny som är utvald för just er och ger er den avlastningen ni behöver, kontakta Barnvakt.se som erbjuder barnvakter i hela Sverige.

 

Comments Off

You may also Like

×