Underlätta din vardag med en nanny

Underlätta din vardag med en nanny

Reklam

Stress i vardagen är något vi alla kan relatera till, särskilt mycket du som har barn. Det är mycket du måste hinna med och göra, men du känner att du aldrig riktigt får en ledig stund. Då kan det vara en bra idé att anlita en nanny – du kan pusta ut samtidigt som dina barn har roligt!

Välj en barnvakt från ett professionellt företag

Det finns många fördelar till varför du borde anställa en professionell nanny. Att anställa en nanny genom ett professionellt företag som NannyPoppins innebär att din barnvakt får en vit lön. Detta gör anställningen säker för både din familj och din nanny, då vit lön gör att din nanny är försäkrad!

 

Den främsta anledningen till varför en professionell nanny är det bästa alternativet är att de är noggrant bakgrundskontrollerade. Alla barnvakter från NannyPoppins går igenom en rad olika intervjuer och tester för att du ska kunna känna dig trygg. Dessutom är alla nannys utbildade och HLR-certifierade för ditt barns säkerhet!

Det viktigaste är att du känner dig trygg med din nanny

Säkerhet är det allra viktigaste när det kommer till barnpassning. Därför handplockar företag som NannyPoppins den bästa barnvakten för din familj! Du som förälder ska kunna känna dig säker att lämna över ditt barn till din barnflicka. NannyPoppins väljer därför noggrant ut en nanny som passar bra ihop med din familjs situation och ditt barns personlighet!

 

Innan du bestämmer dig får du träffa din nanny med ett prova-på-möte utan bindning, där du och ditt barn får möjlighet att träffa er nanny innan ni drar igång! Du kan även ställa alla eventuella frågor som du har. Om det är så att det inte känns helt rätt, kan du självklart byta nanny!

En nanny som är flexibel utifrån din familjs behov

Oavsett om du behöver hjälp några dagar i veckan eller om du är i behov av barnpassning varje dag, kan NannyPoppins hitta en nanny som kan anpassa sig efter dina preferenser.

 

Du väljer själv vilket upplägg som fungerar bäst för dig och din familj, helt enkelt! Det vanligaste är att familjerna har barnpassning några timmar i veckan, men om du behöver någon som hämtar och lämnar från skolan går det också såklart! 

Barnpassning när du vill, var du vill

Det är väldigt praktiskt att ha en barnvakt som bor nära dig. Därför erbjuder NannyPoppins barnvakter i hela Sverige, så att du kan få en nanny oavsett om du bor i en storstad eller ute på landsbygden.

 

NannyPoppins vill att du ska kunna ha tillgång till en nanny, när du än behöver det. Flexibla upplägg möjliggör att du kan få barnpassning på dagen eller på kvällen – oavsett när det behövs!

 

Vill du veta mer om professionell barnpassning? Besök NannyPoppins hemsida för att få veta mer!

Comments Off

You may also Like

×