Letar du efter den perfekta profilprodukten?

Letar du efter den perfekta profilprodukten?

Enligt undersökningar tar det Svenska folket gärna emot profilprodukter som är användbara. Visst är pennor, anteckningsblock och t-shirtar väldigt användningsbara men det finns bättre alternativ. Alternativ som folk faktiskt kommer använda och ha nytta av i vardagen.

 

Föreställ dig en produkt med ditt företags logga på samt att produkten är laddad med information om ditt företag! Ett USB med tryck är den allra bästa profilprodukten på marknaden och något ditt företag bör investera i.

Varför just ett USB-minne som profilprodukt?

Det är en produkt som den stora massan tycker om att ta emot samt att de allra flesta har mycket nytta av ett USB-minne.

 

 • Tryck företagsloggan på USB-minnet
 • Ladda information om ditt företag på USB-minnet

 

På detta vis slipper företaget trycka upp en massa reklam på papper och dela ut. Det är ett miljövänligt vis att göra reklam för ditt företag. Samt att det är väldigt uppskattat! Ett litet stycke elektronik som faktiskt kommer till användning!

Målet med profilprodukter

Målet är självklart att nå ut till så många som möjligt och göra reklam för företaget. Men det är viktigt att välja en produkt av hög kvalitet då du inte vill att företaget ska kopplas ihop med en produkt av dålig kvalitet som inte fungerar som den ska eller går sönder efter en kort tid.

 

Sök efter en säljare som har USB-minnen som huvudprodukt och fråga specifikt om kvaliteten på produkten. Om det är möjligt, be att själv få prova produkten under en tid. Om USB-minnet dessutom är miljömärkt kommer det att göra succe då det Svenska folket älskar allt som är miljömärkt.

Designen är viktig

USB-minnets utseende och färger är väldigt viktigt ur marknadsföringssynpunkt. Välj en säljare som kan ändra utseendet på USB-minnet till att matcha din logga perfekt. Det gör att produkten sticker ut i mängden!

 

En förpackning är alltid uppskattad! För kunderna blir upplevelsen att de tar emot en present, speciellt om förpackningen liknar en present i designen.

Eventuella tillbehör

Det kan kännas onödigt med tillbehör till en redan perfekt profilprodukt. Men allt går alltid att förbättra. Du vill se till att företagets logga syns i flera år framöver!

 

 • Nyckelring
 • Snodd

 

Om du väljer att lägga till någon av dessa produkter säkerställer du att kunden kan bära med sig USB-minnet och företagets logga överallt.

Tips för en starkare företagsprofil

 • Sätt företagsloggan på allt som går. Allt i från bilar till porslinet i personalköket.
 • Skapa en unik profil, se vad andra företag gör och försök att göra det motsatta. Allt för att sticka ut ur mängden!
 • Billigast är inte alltid bäst, kvalitet behöver gå före i detta fallet.
 • Planera inköp av profilprodukter och lägg in detta i företagets budget. Även personalgåvor är en sorts marknadsföring.
 • Välj profilprodukter som håller i längden och som kommer att användas dagligen eller i alla fall varje vecka.
 • Planera in kontinuerlig marknadsföring för ditt företag. Det ska helst inte gå tre år emellan olika kampanjer.
 • Varför inte investera i en profilprodukt som kan byggas på år efter år tills det blir ett helt set?

Sammanfattningsvis – det gäller att synas!

I slutändan är det viktiga att företaget syns på marknaden, inte hur mycket tid, pengar och energi du lägger på att marknadsföra företaget. Om du väljer smarta profilprodukter kan du istället lägga tid och energi på kunderna.

 

Trots allt är det bästa sättet att marknadsföra ett företag nöjda kunder som senare rekommenderar företaget.

 

Företagets lojala kunder kan känna sig väldigt uppskattade och speciella om de får en julpresent, påskpresent etc. Självklart kan du pynta denna gåva med företagets logga så att det minns dig och ditt företag. För syns man inte så finns man inte enligt gammalt vis ordspråk!

Comments Off

You may also Like

Enamelled copper wire

Enamelled copper wire

June 16, 2022
Bra elektronik för hemmet

Bra elektronik för hemmet

December 17, 2020
×