Häng upp vinflaskan på väggen!

Häng upp vinflaskan på väggen!

Om du inte har ett vinskåp i köket, eller om du behöver utnyttja platsen i din vinkällare bättre, så kan ett dekorativt vägghängt vinställ vara ett alternativ. Vissa vägghängda vinställ går även att också på golvet.

Olika sorters vinställ

Det finns vinställ i både metall, trä och plast beroende på vad man föredrar. Vinställen finns även i olika storlekar.

Det kan vara bra att fundera över hur många vinflaskor man vill kunna förvara på samma gång då antal hållare för flaskor varierar.

I köket kanske man inte vill ha så många flaskor samtidigt, medans det får plats långt fler om man har en vinkällare.

Vinställen i trä och plast kan vara att föredra om man vill förvara vinflaskorna på väggen i köket, då vinställ kan vara väldigt vackert designade. Ett vinställ vägg har blivit en inredningsdetalj mycket populär i svenska hem de senaste åren!

Vinställ i trä

Några olika tillverkare av vinställ i trä:

  • Vinikeas vinställ är stilfulla och perfekta om du vill visa upp dina vinflaskor på bästa sätt.
  • Legnoart är en italiensk tillverkare av vinställ och har vinställ tillverkade av ask.
  • Menzias vinställ kan antingen hängas på väggen eller ställas på golvet. De har plats för 10 vinflaskor i varje vinställ och är tillverkade i ek laminat och finns i flera färger.

Vinställ i plast

Det finns även vinställ tillverkade i plast. Italienska Vino Art Design har ett brett utbud av vägghängda vinställ tillverkade i akryl. Det eleganta och lätta uttrycket garanterar att dina flaskor presenteras på bästa sätt.

Vinställen från Vino Art Design är utformade på olika sätt och är mycket kreativa i sin design. Även dessa vinställ kan med fördel ställas ut i köket.

Montering – enligt anvisningarna i förpackningen

När du monterar ditt vägghängda vinställ, kom ihåg att olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem.

Dessa beslag får man oftast köpa separat, så om du är osäker på vilken slags skruv eller fästbeslag du ska använda, kontakta en hantverkare eller ta hjälp i din lokala byggmarknad.

 

 

 

Comments Off

You may also Like

Förtrollande trappor

Förtrollande trappor

September 19, 2022
Välja rätt matstolar

Välja rätt matstolar

May 08, 2022
Det perfekta valet

Det perfekta valet

February 27, 2022
×