Häng upp vinflaskan på väggen!

Häng upp vinflaskan på väggen!

Om du inte har ett vinskåp i köket, eller om du behöver utnyttja platsen i din vinkällare bättre, så kan ett dekorativt vägghängt vinställ vara ett alternativ. Vissa vägghängda vinställ går även att också på golvet.

Olika sorters vinställ

Det finns vinställ i både metall, trä och plast beroende på vad man föredrar. Vinställen finns även i olika storlekar.

Det kan vara bra att fundera över hur många vinflaskor man vill kunna förvara på samma gång då antal hållare för flaskor varierar.

I köket kanske man inte vill ha så många flaskor samtidigt, medans det får plats långt fler om man har en vinkällare.

Vinställen i trä och plast kan vara att föredra om man vill förvara vinflaskorna på väggen i köket, då vinställ kan vara väldigt vackert designade. Ett vinställ vägg har blivit en inredningsdetalj mycket populär i svenska hem de senaste åren!

Vinställ i trä

Några olika tillverkare av vinställ i trä:

  • Vinikeas vinställ är stilfulla och perfekta om du vill visa upp dina vinflaskor på bästa sätt.
  • Legnoart är en italiensk tillverkare av vinställ och har vinställ tillverkade av ask.
  • Menzias vinställ kan antingen hängas på väggen eller ställas på golvet. De har plats för 10 vinflaskor i varje vinställ och är tillverkade i ek laminat och finns i flera färger.

Vinställ i plast

Det finns även vinställ tillverkade i plast. Italienska Vino Art Design har ett brett utbud av vägghängda vinställ tillverkade i akryl. Det eleganta och lätta uttrycket garanterar att dina flaskor presenteras på bästa sätt.

Vinställen från Vino Art Design är utformade på olika sätt och är mycket kreativa i sin design. Även dessa vinställ kan med fördel ställas ut i köket.

Montering – enligt anvisningarna i förpackningen

När du monterar ditt vägghängda vinställ, kom ihåg att olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt hem.

Dessa beslag får man oftast köpa separat, så om du är osäker på vilken slags skruv eller fästbeslag du ska använda, kontakta en hantverkare eller ta hjälp i din lokala byggmarknad.

 

 

 

Comments Off

You may also Like

Satsa på bra hemtillbehör

Satsa på bra hemtillbehör

December 17, 2020
×