Att hyra liten grävmaskin spar både pengar och tid

Att hyra liten grävmaskin spar både pengar och tid

Är du på väg att gräva upp något på din tomt? Är du en entreprenör som har behov av grävmaskiner? Har du behov av en liten grävmaskin kan det vara smart att istället för att köpa en sådan hyra band eller hjulburna grävmaskiner för att uppfylla ditt behov. Det spar både tid och pengar för dig. Vi berättar mer.

Slipper strul

När du hyr en liten grävmaskin, oavsett om det är bandburna eller hjulburna grävmaskiner, så garanteras att ditt arbete kommer att gå smidigt och effektivt. Du kan vara säker på att dina maskiner kommer att finnas tillgängliga, om någonting skulle gå sönder eller behöva bytas ut så finns det alltid möjlighet med ett erbjudande att hjälpa dig och att fortsätta arbetet så snart som möjligt med en ny maskin. Genom att hyra maskiner så slipper du strul och möjliga förseningar och du har alltid rätt fungerande maskiner och verktyg för att uppfylla dina tidskrav.

Hyra eller köpa – fler argument

Istället för att investera i egen maskin kan ditt företags låneutrymme och kreditvärdighet användas till annat. Om du äger maskinen och något händer blir det direkt oförutsedda kostnader. Genom att hyra får du ett pris och vet därmed exakt vad maskinen kommer att kosta, då service och normalt slitage ingår. Hyreskostnaden är fast och därmed enkel att bokföra på rätt projekt. Om du som entreprenör får ett projekt som varar tre till fyra år, och vet att det finns täckning för maskinen under den tiden, då kan det vara motiverat att köpa maskin. Har entreprenören däremot många kortare projekt kan det vara bättre att hyra. När ett projekt är färdigt lämnas maskinen tillbaks och företaget får inga kostnader för den under stilleståndstiden i väntan på nästa projekt. Ytterligare en fördel med att hyra är flexibiliteten. Ett uppdrag kan kräva en 20-tonnare, medan det för nästa behövs en 30-tonnare. Behoven kan även skifta i ett och samma projekt. En annan aspekt är miljöaspekten. Miljökraven ökar hela tiden, och det kan vara svårt och dyrt att hålla företagets maskinpark uppdaterad enligt de senaste kraven. Genom att hyra en maskin får du alltid maskiner som klarar miljökraven och är utrustade med den senaste tekniken. Hur bra maskin man än har så kan något hända som gör att maskinen står stilla. Det kan vara en planerad service eller en enklare reparation på några dagar, eller i värsta fall att en motor rasar och då kan det ta månader. Med en hyresmaskin garanteras alltid att ditt projekt fortgår utan uppehåll. Du kan minimera stilleståndstiden och säkerställa att ditt grävprojekt håller tidsramarna.

Rolig och effektiv uthyrning

Att hyra liten grävmaskin ska vara en positiv upplevelse från start till mål. Är det första gången du planerar att använda en grävmaskin så hjälper uthyraren dig att komma igång och besvarar alla dina frågor och funderingar. Är du ett proffs så finns snabba och flexibla leveranser, hög tillgänglighet och ett uppdaterat bokningssystem som ger dig direkt information när maskinerna är tillgängliga samt att du kan ta fram ett pris oavsett tid på dygnet.

 

Comments Off

You may also Like