6 tips för dig som vill hålla rent och snyggt

6 tips för dig som vill hålla rent och snyggt

Bor du i Skåne och behöver hjälp med städningen, antingen hemma, till flytten, kontoret eller företaget? Är du på väg mot en ny adress och flyttat men har städningen kvar? Vi har det ultimata tipset för dig! Varför inte anlita en professionell städfirma i Helsingborg som har nöjd kund garanti! Vi tipsar dig om sex områden där detta är en fantastisk möjlighet för dig!

Olika tjänster ger dig 6 tips

Oavsett behov finns det möjlighet för dig att anlita en professionell städfirma i Helsingborg med nöjd kund garanti. Det finns sex olika tjänster att välja mellan. Allt från hemmet till kontoret. Allt från dina fönster till en helhetslösning. Vi ger dig därför sex starka tips!

Tips 1 – hemstädning

Den vanligaste tjänsten är hemstädning. Med hemstädning blir din vardag både enklare och bekvämare. Du frigör tid och kommer samtidigt hem till ett väldoftande och nystädat hem. Vem vill inte det?

Tips 2 – flyttstädning

En annan populär tjänst är flyttstädning och tänk på att flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Detta innebär att du endast betalar 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Städfirman tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när flyttstädarna kommer för att de skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade, avstängda och utdragna så att de kommer åt att städa.

Tips 3 – fönsterputsning

En annan tjänst är fönsterputsning. Där jobbar städfirma Helsingborg med ultrarent vatten. Ultrarent vatten, är närmare 200 gånger renare än vanligt kranvatten och rengör fönstren helt utan kemikalier. Systemet är 100% miljövänligt eftersom vattnet inte innehåller några tillsatser då det är destillerat. Detta innebär att inga orenheter som kalk, järn eller salter lämnar märken och vattenfläckar på fönstren. Efter att rutan putsats med det ultrarena vattnet torkar ytan av sig själv, utan fläckar och avlagringar.

Tips 4 – företagsstädning

En annan tjänst som är väldigt uppskattad är företagsstädning. Här utförs professionell städning till restauranger, butiker och villor, och här utförs även städning efter stora evenemang som bröllop och kalas. Med hjälp av städmaskiner utförs företagsstädning, så att din verksamhet fungerar sömlöst. Företagsstädning finns för alla olika storlekar och typer av affärslokaler. Oavsett tjänst så sker all städning professionellt.

Tips 5 – byggstädning

Behöver du ett professionellt företag för att ta hand om din byggstädning? Ett byggprojekt samlar på sig mycket smuts, damm och byggrester som måste städas bort. För att det skall kunna göras är det viktigt att arbetet utförs på rätt sätt – tryggt, säkert och effektivt. För städfirma Helsingborg är den viktigaste uppgiften att se till att du som kund blir nöjd med resultatet.

Tips 6 – golvvård

Golvvård är en tjänst som kräver städproffs med kompetens inom såväl golvvård som olika golvtyper, och hur de på bästa sätt skall skötas för ett snyggt resultat och en lång livslängd. Med årens lopp lämnar det dagliga slitaget ofrånkomligen spår I golvet, som kräver mer omfattande golvvård för att återställa golvet till dess ursprungliga utseende.

Comments Off