Inred ditt lager med pallställ

Inred ditt lager med pallställ

Varje lager har sina egna styrkor och utmaningar och därför är det viktigt att hitta en bra lösning som passar för just ditt lager. Förvaring av gods ska vara en säker arbetsplats för dina medarbetare samtidigt som det ska vara ekonomiskt hållbart. Det gäller att hitta pallställ som tillverkats för att ge mesta möjliga flexibilitet och effektiv logistik vid godshantering oavsett bransch. Allteftersom behoven ändras kan kompletta sektionssatser beställas som innehåller allt för att kunna bygga vidare där den förra sektionen slutade. Vi berättar mer om hur du inreder med pallställ.

Börja med gavlar och balkar

Börja ditt pallställ med gavlar och balkar. Basen är gavlar och balkar, hur många varierar beroende på gavelns höjd. Balkarna är justerbara i höjdled vilket gör att du själv väljer hur högt du vill placera dem. Anpassa enkelt pallstället efter dina lagringsbehov genom att komplettera med önskat antal påbyggnadssektioner. Plocka enkelt ihop ditt eget pallställ genom att välja två gavlar och antalet balkar som passar just ditt lager.

Fortsätt med påbyggnadssektioner

Påbyggnadssektioner byggs på genom att haka i sektionens balkar i startsektionens gavel och sedan är det bara att fortsätta så tills du är nöjd. På detta sätt sparar du inte bara plats utan minimerar antalet gavlar stående på golvet. Precis som gavlarna finns påbyggnadssektionerna i olika höjder och längder. Här kan du anpassa gavelns höjd precis som du vill och den behöver inte vara lika hög som gaveln på startsektionen om du inte skulle vilja det. Tänk dock på att om du vill ha fler balknivåer på påbyggnadssektionen måste startsektionens gavel vara i den höjd du vill ha din balknivå på.

Komplettera med tillbehör

Användning av tillbehör optimerar inte endast lagringen utan det finns även tillbehör för att optimera plockning från pallstället, tillbehör som skyddar ditt pallställ och gör det säkert att arbeta i lagret. Det finns även mobila pallställ, ifall du föredrar det.

Comments Off