Tips för dig som gillar att spela golf

Tips för dig som gillar att spela golf

Är det så att du gärna ägnar dig åt att spela golf så ofta du kan? Då har vi ett bra tips för dig. Det är att boka ett golfpaket med övernattning. Det på Knistad herrgård. Detta ställe ligger i Skövde, Västra Götalands län. Att kunna åka iväg över en helg för att göra det du tycker är roligt, det är inte fel! Sedan har denna herrgård även en hel del annat att erbjuda. Själva golfbanan, den ligger bara runt hörnet på herrgårdens huvudbyggnad. Banan i sig har 18 hål.

Upptäck Skövde

Om du bokar ett golfpaket med övernattning på Knistad herrgård, så kan du ju även passa på att upptäcka Skövde. Denna stad har en hel del att erbjuda. Det finns vacker natur, shopping samt en hel del inom kultur. Vill du röra på dig, mer än bara att gå runt på golfbanan, så kan du besöka Billingen friluftsområde.

Du kan även ta ett besök på Skövde stadsmuseum, där det finns olika utställningar som är mycket intressanta. Ta sedan även en promenad runt i staden för att se alla de väggmålningar och muraler som finns lite varstans.

För shopping så tipsar vi om de både shoppinggalleriorna Commerce och Elins Esplanad.

Satsa på ett bra golfpaket

Att åka iväg för ett par dagar på en golfsemester är inte fel. Väljer du att ta ett golfpaket på Knistad herrgård så kommer du ett få en komplett upplevelse. Dels kan du ägna dig åt att spela golf, men även njuta av god mat samt en enastående service. Det finns även en bra golfbutik i anslutning i fall om att du behöver uppdatera din utrustning. Du har även tillgång till golftränare om du vill öva upp dig på vissa slag.

Om ett golfpaket med övernattning på Knistad låter lockande, så kan du boka det på deras hemsida.

Comments Off