Vad väljer du att ha på huvudet som accessoar?

Vad väljer du att ha på huvudet som accessoar?

Att ha någon form av huvudbonad som en slags accessoar eller modeplagg, det är inte fel! Idag finns det ju grymt många olika huvudbonader att välja mellan. Det finns snygga mössor, kepsar, hattar och så vidare. Något som har varit ”inne” länge, det är att ha en keps. Fördelen med kepsar är att de är helt rätt, året om. Sedan är det upp till dig att välja modell och om du vill ha den med skärmen framåt eller bakåt. En del föredrar raka skärmar, andra vill att den ska ha en liten böj. Något som är poppis just nu är New Era kepsstilar. En snygg modell är till exempel new era 9fifty. Detta märke har även mössor samt andra kepsmodeller.

Satsa på kepsar från New Era

The New Era Cap Company startade redan under 1920 och har idag över 500 olika licenser. De blev under 1993 officiella leverantörer av kepsar för Major League Baseball. De har även kepsar för andra idrotter. När det gäller deras kepsar och motiv, så finns det allt från New York Yankees kepsar till kepsar med Chicago Bulls och LA Dodgers. En snygg modell är New Era 59fifty. Denna skapades så att fans skulle kunna bära exakt likadana kepsar som spelarna hade på planen. Idag finns det många varianter av denna keps.

En snygg keps annars att satsa på är just en New York Yankees keps. Det är en form av basebollkeps som givetvis har loggan för NY Yankees. Modet att bära keps dök upp redan under 1800-talet. Det var just basebollspelare som hade denna huvudbonad. Det för att skydda ögonen mot solen så att de kunde se bollen. Sedan hade man dem även för att kunna visa upp lagets logga på ett smart sätt. Idag är de även starkt förknippade med mode och det är många kändisar som bär dem.

Comments Off

You may also Like

Vilken bikini passar dig?

Vilken bikini passar dig?

April 24, 2022
Mode och trender

Mode och trender

December 17, 2020