Så fixar du en mysig trädgård

Så fixar du en mysig trädgård

Det är alldeles ljuvligt att kunna sitta ute i trädgården och njuta. Dock har väl alla någon gång inte kunnat njuta till fullo på grund av vått gräs som tränger igenom picknick-duken eller på grund av obekväma stolar, så det är inte alltid en fröjd att vistas i trädgården.

Trädgårdsstolar

Lyckligtvis finns det en mängd olika alternativ på bekväma trädgårdsstolar som man gärna sitter och myser i.

  • En komplett utemöbelgrupp är en bekväm lösning för att få ett bord på köpet.
  • Solsängar är perfekta för att njuta av solen eller bara för att vila utomhus.
  • Utesoffor och trädgårdsbänkar är ett utmärkt alternativ för trädgårdsfester eller andra sociala tillställningar.

Hitta trädgårdsstolar på vidaxl.se, där du även kan hitta många andra trevliga möbler som lämpar sig för trädgården. Även bekväma sittunderlag kan vara en smart idé för att göra det mer bekvämt.

Skydd mot väder och vind

I detta land är vi tyvärr inte bortskämda med sol och fint väder varje dag. Därför är det viktigt att vara förberedd så att man ändå kan sitta ute och njuta i trädgården även under mindre behagliga dagar.

  • Ett parasoll är det enklaste skyddet mot stark sol, men även mot lite lättare regn.
  • För regniga dagar är ett tält med skydd både uppifrån och från sidorna perfekt.

Belysning

Det kan vara lite besvärligt att se något när man sitter ute i trädgården under sena kvällar. För sådana stunder kan det vara smart att skaffa sig någon slags belysning, vilket även gör kvällarna i trädgården med ens väldigt mycket mysigare.

  • Lampor som är drivna på solceller är ett utmärkt alternativ, eftersom man sällan har enkel tillgång till ett vägguttag mitt i trädgården.
  • Vanliga värmeljus och lyktor höjer stämningen och känns väldigt mysigt i mörkret. Om man är rädd för riktig eld finns det även elektriska ljus som ser äkta ut men som drivs på batterier.
Comments Off

You may also Like

×