Tips för hur du kan inreda ditt badrum

Tips för hur du kan inreda ditt badrum

Är det så att du ska inreda ditt badrum, så kan det vara rätt bra att ta till dig lite tips kring detta för du sätter igång. Det skiljer sig lite mellan stora badrum och små badrum. Du bör satsa på att ha bra badrumsinredning som passar just ditt badrum. Ett hett tips är att satsa på You serien som finns hos Dansani. Om det är så att du har ett stort badrum, så se till att anpassa det, så att det passar hela familjen på ett bra sätt. Du kan med fördel sätta in ett ganska stort tvättställ, så att det finns plats. I ett stort badrum kan du även ha ett fristående badkar eller en stor duschkabin. Andra bra inredningsdetaljer för det stora badrummet är att ha en stor badrumsspegel med belysning samt se till att ha flera praktiska badrumsmöbler med förvaring.

Inredningstips för det lilla badrummet

Om det är ett litet badrum du ska inreda, så finns det en del tips och tricks att ta till för att få det att kännas större än vad det är. Du kan bland annat satsa på att ha ett badkar eller en dusch med kortare mått eller en hörnlösning. Annan bra badrumsinredning är stora badrumsmöbler, med speglar. Det får rummet att verka större än vad det är. Använd dig även av väggutrymmet, det genom att hänga upp olika saker. Du bör även strunta i att ha allt för mycket onödig inredning du inte behöver.

Tips på inredning för gästtoaletten

Om det är så att du har en gästtoalett som du vill inreda, så kan du bland annat satsa på smarta hyllor för att få till bra förvaring. Du kan även spara plats genom att använda ett hörntvättställ samt en vägghängd toalett. Sedan kan du ge rummet ett lyft med mosaik samt snygg badrumsinredning.

Comments Off