Tillbehör till din Roborock

Tillbehör till din Roborock

Har du en självgående dammsugare eller ännu ej investerat i en sådan? Oavsett vilket så är det viktigt att ha koll på de tillbehör som exempelvis roborock erbjuder. Vi guidar dig vidare.

Roborocks självgående dammsugare

Roborock har på kort tid blivit ett av världens ledande märken för självgående dammsugare. Ett team av ingenjörer, forskare och andra experter utvecklar avancerade produkter som förenklar livet i alla hem och dessutom med mängder med roborock tillbehör. Roborocks robotdammsugare är intelligenta, effektiva och automatiska. Med en maskin som dammsuger, våttorkar, borstar och rengör får du tid över till annat. Roborocks skonsamma och tysta teknik håller bekvämt hemmet fritt från damm och smuts. Styrning via appen gör användningen ännu mer flexibel och flera robotdammsugare kompatibla med röststyrningsenheterna Google Home och Alexa. Tidigt i företagets historia investerade elektronikjätten Xiaomi i Roborock och Xiaomi Roborock blev ett namn att räkna med för smarta dammsugare för alla hem, med Roborock S5, Roborock S6, Roborock S7 osv.

Tillbehör till din Roborock

Din roborock har mängder med roborock tillbehör till ditt förfogande. Exempelvis HEPA filter, huvudborstar, sidoborstar, vattenfilter till Xiaomi Roborock robotdammsugare. För att behålla och förlänga livslängden på din robotdammsugare är det viktigt att du byter ut filter och borstar och underhåller din robotdammsugare enligt utsatt underhållsschema. Som nödvändiga tillbehör finns därför moppdukar, olika typer av filter och borstar. När det gäller utbytesborstar så tänk på att skaffa borste med löstagbara ändar vilket gör att du slipper klippa och försöka få bort långa hårrester från huvudborsten. Plocka enkelt av ändarna på borsten och dra loss håret från huvudborsten. Enkelt och smidigt! När det gäller filter finns det färdiga utbyteskit till din robotdammsugare för att hålla din robotdammsugare i toppskick i många månader framöver. Vill du inte köpa ett helt filterkit till din robotdammsugare så finns även lösa tillbehör till Xiaomi och Roborocks dammsugare.

Comments Off

You may also Like