Tips för dig som ska köpa kontorsstol

Tips för dig som ska köpa kontorsstol

Är det så att du letar efter en ny kontorsstol att köpa? Det kanske är till kontoret, eller så ska du ha den hemma till ditt hemmakontor. Oavsett så kan det vara bra att ta till dig lite tips kring hur du ska tänka inför ditt köp. Om du vill hitta en billigare variant av en Herman Miller kontorsstol så är vårt första tips att köpa den via Valueshop. Det eftersom du hos dem kan hitta denna stol begagnad! De erbjuder då två varianter av begagnat. Den ena är en Premium Refurbished, som då helt enkelt är uppfräschad i ett visst antal steg, så att den känns som helt ny, fast att den är använd. Sedan har de även det som de kallar för Upcykled. Dessa stolar är också begagnade, men de kan ha små märken efter användning.

Bra saker att fundera på inför köpet

Oavsett om du väljer att köpa en begagnad Herman Miller kontorsstol eller en sprillans ny, så kan det vara bra att fundera på vad för modell du behöver ha. Det är ju så att dessa stolar, så väl som andra märken av kontorsstolar de brukar komma i en mängd olika varianter.

En bra kontorsstol ska vara anpassad efter dig som ska sitta i den. Den bör följa de rörelser du gör samt att den bör även hjälpa till med att minska risken för belastningsskador. Du bör även välja en kontorsstol som får dig att sitta på ett korrekt sätt.

Hur många timmar per dag sitter du ner i din kontorsstol? Ju fler timmar du sitter, desto bekvämare stol bör du satsa på! Du bör satsa på en kontorsstol där det går att ställa in olika saker som sitthöjd, sittdjup, ryggstöd med mera. Det kan vara bra att satsa på en kontorsstol som är ergonomisk i alla sina funktioner.

Comments Off