Tips om gratis matkasse

Tips om gratis matkasse

Det här med hemleverans av matkasse har kommit för att stanna. Allt fler inser fördelarna med att få hem en eller flera matkassar till familjen. Du spar tid och du får nya matupplevelser hela tiden. Nu kan vi lägga till ytterligare ett tips och det är hellofresh som är en ny och spännande aktör på marknaden. Dessutom erbjuder de gratis matkassar! Med matkassen följer en personlig kod som du kan skicka till tio personer i din omgivning som du tycker också borde få god och hälsosam mat levererad till dörren. Vi berättar mer.

Så här fungerar det

Även om det erbjuds hellofresh gratis matkasse så är det innehållet i själva matkassarna som är det väsentliga. Varje vecka kan du välja mellan 18 olika recept till din matkasse. Det finns alltså ingen på förhand sammansatt veckomeny. I varje kategori blir du alltså presenterad för ett antal recept, varav du gör ditt urval för att skräddarsy den perfekta matkassen för just dig.

Sex olika matkassar

Det erbjuds sex olika matkassar. Alla matkassar levereras komplett med recept och färska råvaror. I den klassiska matkassen kombineras kött och fisk med vegetariska rätter. Här finns både snabblagade måltider och rätter som tar lite längre tid. Den familjevänliga matkassen innehåller recept som är noga utvalda för att vara barnvänliga men samtidigt omtyckta bland de vuxna i familjen. Den vegetariska är fylld av färska och naturliga grönsaker och proteiner ur det vegetariska köket. I den snabba och enkla matkassen kan du välja mellan måltider som tar max 30 minuter att tillaga. Den här matkassen är för dig som ständigt är på språng eller inte har lust att tillbringa några längre stunder i köket. Väljer du den kalorismarta matkassen får du välja mellan måltider av hög kvalitet och lågt kaloriinnehåll. Matkassen med fisk och grönsaker erbjuder på allt det bästa från havet kombinerat med vegetariska rätter med färska grönsaker.

Comments Off